Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα - Ράκιτιτς : «Να χάνω μόνο όταν παίζω με την κόρη μου»

Μπαρτσελόνα – Ράκιτιτς : «Να χάνω μόνο όταν παίζω με την κόρη μου»

Τι δήλωσε για το μέλλον του ο μέσος της Μπαρτσελόνα Ιβάν Ράκιτιτς και τι ανέφερε για την κόρη του

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Derportivo» για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, για τους στόχους του με τον Καταλανικό σύλλογο, αλλά και για τον απρόσμενο αποκλεισμό που υπέστησαν οι «μπλαουγκράνα» από τη Λίβερπουλ στο Champions League.

Ο Κροάτης αρχικά σημείωσε πως θέλει πάντα να κερδίζει και να κατακτήσει το νταμπλ με τη Μπαρτσελόνα, όπως και το Super Cup, ενώ φυσικά στόχος του παραμένει και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακόμη ανέφερε πως θέλει να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης αφού έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας μάλιστα πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει, παρά τις πολλές φήμες που τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια.

Τέλος μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League, λέγοντας πως είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς:

«Θέλω πάντα να κερδίζω, θέλω να κερδίζω ακόμα και στις προπονήσεις. Το μοναδικό κομμάτι στο οποίο μπορεί να χάνω είναι όταν παίζω με την κορούλα μου, αλλά θέλω τα πάντα. Θέλω το νταμπλ για φέτος, θέλουμε και το Super Cup πιο μετά και φυσικά θέλουμε να φτάσουμε και στο Champions League» είπε αρχικά, ενώ για το μέλλον του ανέφερε:

«Δεν έχω προκαλέσει καμία αμφιβολία σε κανέναν για τις προθέσεις μου. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Είμαι εδώ που θέλω να είμαι και είμαι χαρούμενος σε αυτό τον σύλλογο. Δεν έχω καμία άλλη σκέψη. Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω», τόνισε, ενώ είπε για το ματς με τη Λίβερπουλ:

«Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω όσα συνέβησαν είτε μέσα σε μισό λεπτό, είτε μέσα σε μισή ώρα. Όμως, στον αθλητισμό πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που πραγματικά δεν μπορείς να εξηγήσεις. Πώς να εξηγήσεις ότι ένας άνθρωπος τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα; Κάπως έτσι είναι…

Και δεν νομίζω ότι πρέπει να πούμε ότι θα μάθουμε από αυτό που συνέβη, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε λίγο παραπάνω από τις άλλες φορές. Δεν θα υπάρχει ομάδα με μεγαλύτερη δίψα για το Champions League από εμάς την επόμενη σεζόν… Η Μπαρτσελόνα οφείλει και θέλει να κατακτά τα πάντα».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024