
Δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: «Καταποντίζεται» η Νοτοπούλου – Καθαρή νίκη Ταχιάου
Την πρωτιά στον Νίκο Ταχιάο και την δεύτερη θέση στον Γιώργο Ορφανό δίνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ κατατάσσει τέταρτη στην κούρσα την Κατερίνα Νοτοπούλου.
Την πρωτιά στον Νίκο Ταχιάο και την δεύτερη θέση στον Γιώργο Ορφανό δίνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ κατατάσσει τέταρτη στην κούρσα την Κατερίνα Νοτοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ταχιάος λαμβάνει ποσοστό 18% έναντι του 16,8% του Γιώργου Ορφανού. Ακολουθούν ο Κώστας Ζέρβας με 12,6% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12,4%. Με αναγωγή, τα ποσοστά αυτά διαμορφώνονται ως εξής: Νίκος Ταχιάος: 19,1% Γιώργος Ορφανός: 17,7%, Κώστας Ζέρβας: 13,4% και Κατερίνα Νοτοπούλου: 13,1%.
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προβολής της εκλεκτής του Μαξίμου, φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στην κυρία Νοτοπούλου, τουλάχιστον όπως αυτό αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll.
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια


