Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 736,48 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,45%.
Ηπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 736,48 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,45%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,18 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,62%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,42%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola (+1,36%), της ΑΔΜΗΕ (+1,28%), της Alpha Bank (+1,22%) και της Πειραιώς (+1,15%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ(-1,24%), της Σαράντης(-0,95%), του ΟΛΠ(-0,94%) και της Motor Oil(-0,90%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,35%) και των Τραπεζών (+0,75%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-0,53%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-0,52%).
Ανοδικά κινούνται 26 μετοχές, 20 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Εθνική Πανγαία+7,14% και Mermeren+6,86%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Περσεύς-4,76% και Reds-4,18%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Τρόμος για 22χρονη – «Θα σε πυροβολήσω πέντε φορές»
- Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη και οι λόγοι που δεν έκαναν παιδί
- Final 4: Αλλαγές στον ΗΣΑΠ – Ειδικά δρομολόγια για φιλάθλους
- Η Μπάγερν υψώνει «τείχος» στη Σίτι για τον Κομπανί και δεν φοβάται τα σενάρια
- Ψυχική υγεία: Η αόρατη επιδημία που επηρεάζει 1,2 δισ. ανθρώπων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα
- Ανδρουλάκης: Ο «Νίξον της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να είναι στη Βουλή σήμερα
- Νέα απόπειρα το Σάββατο για το αναβαθμισμένο Starship του Έλον Μασκ
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Κατοικίες με φθηνά ενοίκια – Οι «τυχεροί» [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-2-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442