Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάει του Γιόβιτς στη Ρεάλ

Χαλάει του Γιόβιτς στη Ρεάλ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέβασε τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Λούκα Γιόβιτς και η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον στον αέρα.

Πρόβλημα φαίνεται πως προέκυψε σχετικά με τη μεταγραφή του Λούκας Γιόβιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Chiringuito», η Άιντραχτ Φρανκφούρτης… εκτόξευσε τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Σέρβο από τα 60 εκατ. ευρώ στα 100 και πλέον όλα βρίσκονται στον αέρα.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Γερμανών, Φρέντι Μπόμπιτς, ο οποίος έκανε λόγο πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία με τους «Μερένχες».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο μέσο, στο κόλπο μπαίνει και η Μπαρτσελόνα η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν αδράνεια της Ρεάλ και να μπει σφήνα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Την ίδια ώρα πάντως, οι Ισπανοί συνεχίζουν να θεωρούν τον 21χρονο επιθετικό «κλεισμένο» από τους «Μερένχες», ο οποίος μάλιστα φερόταν να έχει υπογράψει και πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024