Εκλογές 2019 : Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Χούτος με το συνδυασμό Ψινάκη
Με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάμπρος Χούτος
Μετά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων έπαιξε σε Ολυμπιακό, Ίντερ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο), τις δουλειές του ως ατζέντης και την παρουσία του στην τηλεόραση (Survivor), ο Λάμπρος Χούτος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη.
Δικαιολογώντας τη νέα σελίδα που επιχειρεί να ανοίξει ανέφερε:
«Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς.
Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ»».
Δείτε εδώ το ποστάρισμα στο Instagram
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

