
Ελένη Μενεγάκη: Με φανταστική φωτογραφία εύχεται «Χρόνια Πολλά»
Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει με μία καταπληκτική φωτογραφία και εύχεται «Χρόνια Πολλά» σε όσους γιορτάζουν.
Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την χώρα μας καθώς γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Γίνεται λόγος σαφώς για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.
Μέσα στους εορτάζοντες ξεχωρίζει η πανέμορφη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη.
Σήμερα η παρουσιάστρια γιορτάζει το όνομα της και μας χαρίζει πολλά χαμόγελα αλλά και… ευχές.
Μπορεί να γιορτάζει η ίδια, αλλά δεν ξεχνά να στείλει θερμές ευχές στους followers της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Συγκεκριμένα η πανέμορφη Ελένη πόζαρε με ανοιξιάτικη διάθεση και έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης στους θαυμαστές της: «Χρόνια πολλά Ελενίτσες μου , Κωνσταντίνες μου και χρόνια πολλό στους Κωνσταντίνους μας!».
- Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα λιμάνια και τις εξαγωγές σιτηρών
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας




