Τα ονόματα που απασχολούν την ΑΕΚ και οι εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις των «κιτρινόμαυρων»Η σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ και στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η μεταγραφική ενίσχυση ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού.

Άλλωστε η Ενωση θα δώσει δύο ματς χωρίς κόσμο για τα προκριματικά του Europa League και στόχος της είναι να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Για αυτό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναζητά παίκτες μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση του Δικεφάλου.

Ο Μάικελ Μέσα, ο 28χρονος μέσος που ανήκει στην Λας Πάλμας είναι παίκτης που πρότεινε ο Χιμένεθ και αρέσει αρκετά, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επαφή με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Επίσης, ο Χιμένεθ πρότεινε και τον Μαρκ Γκουάλ. Τον σέντερ φορ της Σεβίλλης που παίζει δανεικός στην Σαραγόσα. Εξετάζεται, ο Μανόλο τον… προωθεί ως λύση για την επίθεση, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει εξέλιξη.

Για τον Αλιού Ντιένγκ, που παίζει στην Αλγερία, είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του, αλλά δεν βοηθούν οι πολλές και συχνές αλλαγές στα διοικητικά της ομάδας, όπως και στους τεχνικούς διευθυντές. Πάντως, η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση θα επιμείνει για τον 21χρονο χαφ από το Μάλι.

Ο Ντάρβιν Ματσίς είναι στις πρώτες επιλογές του Δικεφάλου, αλλά οι υποχρεώσεις της Κάντιθ απαιτούν υπομονή. Η ΑΕΚ δουλεύει την περίπτωση του Βενεζουελάνου, που έχει προτεραιότητα να συνεχίσει σε Ισπανία ή Ιταλία και έχει ακόμη σίγουρα τρία ματς στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και αν χρειαστεί και μπαράζ όχι μόνο. Αρα… δυσκολεύει.

Αλλωστε υπάρχει πάντα ο Κρίστοφερ Πέτερσον που αρέσει από τον περασμένο Γενάρη και είναι και εκείνος εκ των βασικών στόχων για τις θέσεις των ακραίων, ενώ ο Σαμουέλ Ογιούσου της Τσουκαρίτσκι είναι μια περίπτωση που είχε «παίξει» για την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη όμως τώρα πλέον δεν ενδιαφέρει τον σύλλογο.