Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Νίκο Μαρτίνες, που είναι ο πρώτος παίκτης του ρόστερ του που προσέγγισε για ανανέωση, και ο Αργεντινός θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης για άλλα δυο χρόνια. Η προφορική συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο, δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε προγραμματισμένο ταξίδι σήμερα (20/05) προκειμένου να επιστρέψει στην Αργεντινή μέσω της Αθήνας και έχει ήδη αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, δεν πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, καθώς τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος απουσιάζουν στο εξωτερικό.
Απομένουν μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να οριστικοποιηθούν, προκειμένου η συμφωνία να μεταφερθεί στο χαρτί. Όπως όλα δείχνουν, μόλις αυτές ρυθμιστούν το συμβόλαιο θα σταλεί στον Μαρτίνες όσο βρίσκεται στην πατρίδα του για να επεκταθεί η συνεργασία του με την ομάδα και επίσημα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Χουάν Ντίαθ, προπονητής και πρώην βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέλυσε τον προπονητή του Ολυμπιακού και ουσιαστικά εξήγησε πολλά από όσα έχουμε δει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε, από τον προπονητή και τον άνθρωπο Μέντι.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.