Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απομακρύνεται ο Ολιβέιρα από την Τούμπα

Απομακρύνεται ο Ολιβέιρα από την Τούμπα

Η περίπτωση συνιδιοκτησία του Σέρτζιο Ολιβέιρα από Πόρτο και ΠΑΟΚ καθημερινά δυσκολεύει με τον Πορτογάλο μέσο, όπως όλα δείχνουν είναι πιο κοντά στο να επιστρέψει στους Δράκους.

Η υπόθεση Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους της Μικράς Ασίας. Από την πρώτη στιγμή που έδειξε το πλούσιο ταλέντο με την ασπρόμαυρη φανέλα ξεκίνησε μια εσωτερική συζήτηση στην Τούμπα για το πως μπορεί να αποκτηθεί ο Πορτογάλος και να αποτελέσει την ραχοκοκαλιά του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή για τα επόμενα χρόνια.

Η ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ ήταν απαγορευτική, όμως έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας. Οι Πορτογάλοι δεν ήταν αρνητικοί σ’ αυτό το πλάνο συνεργασίας, όμως ήθελαν το θέμα να πάει χρονικά πιο πίσω καθώς όλο το βάρος το είχαν ρίξει στο πρωτάθλημα.

Οι Δράκοι, δεν τα κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Πορτογαλίας, ενώ αν χάσουν και το Κύπελλο από την Σπόρτινγκ στον τελικό τότε θα έχουμε σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα του Κονσεισάο. Η Πόρτο ήθελε να επενδύσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ τη νέα μετά την εντυπωσιακή πορεία που έκαναν φέτος στο Champions League.

Όμως η απώλεια του Πρωταθλήματος τους φρενάρει και τους κάνει να σκέφτονται ακόμα και την επιστροφή στην ομάδα του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Οι Πορτογάλοι πολύ σύντομα θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών. Πάντως ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε γράψει στο «10» έχει ξεκινήσει να συζητά με ποδοσφαιριστές για το χώρο του κέντρου.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024