Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «κόλπο γκρόσο» με Ρομπέρτο ψάχνει ο Μίτσελ!

Το «κόλπο γκρόσο» με Ρομπέρτο ψάχνει ο Μίτσελ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός διευθυντής της Πούμας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό πορτιέρο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στους Ερυθρόλευκους, αλλά και στην Μάλαγα.

Στην μεξικάνικη Πούμας συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, με τον Ισπανό να αφήνει τους πάγκους και να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η πρόσληψή του 56χρονου μπορεί επισημοποιήθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη (16/5), ωστόσο, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχουν αρχίσει να γράφουν ήδη για τα πρώτα ονόματα που έχει στη λίστα του ο Μίτσελ. Ένα από αυτά μάλιστα φέρεται να είναι και του Ρομπέρτο!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Πούμας, έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα τον πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Καταλονίας και θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μίτσελ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ρομπέρτο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Μάλαγα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024