Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φινάλε με ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα (2-2)

Φινάλε με ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα (2-2)

Η Μπαρτσελόνα λίγες μέρες πριν τον τελικό του Copa Del Rey, ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Εϊμπάρ με 2-2 για την τελευταία αγωνιστική, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμα δύο τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασε τα 36 στη σεζόν, όμως δεν ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2 με την Εϊμπάρ.

Οι μπλαουγκράνα λίγες ημέρες πριν διεκδικήσουν το Κύπελλο κόντρα στην Βαλένθια, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο Ιπουρούα, για την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά τα δυο γκολ του Μέσι στέρησαν μια σπουδαία νίκη στην Εϊμπάρ, ενώ για την Μπαρτσελόνα ο βαθμός σημαίνει ρεκόρ, καθώς κατέκτησε τον τίτλο με με +19 τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Εϊμπάρ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Κουκουρέγια βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το δυνατό σουτ, με τον Σίλεσεν να έχει ευθύνη στο γκολ και έκανε το 1-0. Όμως μετά ανέλαβε και πάλι ο Μέσι για την Μπάρτσα.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, σκόραρε δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά (31′ 32′) και ξεπέρασε τα 35 γκολ σε μία σεζόν στην La Liga για πέμπτη φορά στην καριέρα του (έφτασε τα 36), ενώ έφτασε τα 50 γκολ σε 49 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελικό 2-2 έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σίλεσεν έδιωξε άσχημα και ο Ντε Μπλάσις με ένα τρομερό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 2-2, με τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου τέρματος της αγωνιστικής. Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε για… αγγαρεία μια βδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τη Βαλένθια, ενώ γενικά δεν ανέβασε στροφές στο παιχνίδι.

ΕΙΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ντε Μπλάσις, Ολιβέιρα, Ραμίς (77′ Αλβάρεθ), Άνχελ, Ορεγιάνα, Εσκαλάντε, Χορδάν, Κουκουρέγια, Σέρχι (66′ Κίκε), Σάρλες (85′ Καρδόνα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σεμέδο (46′ Βαγκέ), Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Βιδάλ, Μπουσκέτς (65′ Αλενιά), Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Μάλκομ (73′ Πέρεθ).

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024