
Βίντεο και φωτό από την άδεια συγκέντρωση για τον Τσίπρα στην Κοζάνη
Μικρή η συμμετοχή στην ομιλία Τσίπρα στην Κοζάνη, μια περιοχή - βαρόμετρο για τον ΣΥΡΙΖΑ
Εκτεθειμένο βγήκε το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης από την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη και την ομιλία που έκανε στο κλειστό γυμναστήριο. Θέλοντας να περάσει το σύνθημα ότι και στη Μακεδονία ο πρωθυπουργός είναι ισχυρός, έδινε τη «γραμμή» ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το κοινό ενθουσιώδες.
Ομως, φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν μια άλλη εικόνα της επίσκεψης στην Κοζάνη. Το βίντεο που έδωσε η Ομάδα Αλήθειας επίσης παρουσιάζει ένα γήπεδο μισοάδειο.
«Από το κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) της Κοζάνης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων», έγραφε χαρακτηριστικά η Αυγή.
Ομως, η πραγματικότητα ήταν ότι η κινητοποίηση ήταν μικρή και ο κόσμος δεν επέλεξε να περάσει την ώρα του παρακολουθώντας τον πρωθυπουργό. Η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία είναι στοίχημα για την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών και πόσο αυτή θα αποτελέσει ταφόπλακα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
