Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Ψαριανός στο One Channel: Δεν είναι σεξισμός το «γκομενάκι»

Γ. Ψαριανός στο One Channel: Δεν είναι σεξισμός το «γκομενάκι»

Στο μείζον θέμα και το σάλο που ακολούθησε μετά το σχόλιό του για την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, κλήθηκε να απαντήσει μέσω της εκπομπής One Talk Weekend ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Στο μείζον θέμα και το σάλο που ακολούθησε μετά το σχόλιό του για την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, κλήθηκε να απαντήσει μέσω της εκπομπής One Talk Weekend ο Γρηγόρης Ψαριανός. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως ο όρος «γκομενάκι» που χρησιμοποίησε για να απευθυνθεί στην κ. Αχτσιόγλου δεν είναι σεξισμός, σημειώνοντας πως είναι ο τρόπος που εκφραζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Δεχόμενος την κριτική της Δέσποινας Κουτσούμπα ότι αποτελεί πολιτικό πρόσωπο, οπότε θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τους χαρακτηρισμούς του, ο κ. Ψαριανός επέμεινε λέγοντας πως ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αποτελεί πολιτικό σχόλιο. Ερωτώμενος αν σκέφτηκε ότι το σχόλιό του μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως «είναι μια κανονική διατύπωση, η οποία δεν υποτιμά και δεν έχει την πρόθεση να προσβάλει».

Πρόσθεσε, δε, πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την κ. Αχτσιόγλου μετά την παρεξήγηση. Όπως είπε μάλιστα «θα συναντηθούμε με χαρά να ανταλλάξουμε απόψεις», υποστηρίζοντας πως θα της ζητήσει συγγνώμη αν ενοχλήθηκε. «Δεν ήθελα ούτε να την ενοχλήσω ούτε να την υποτιμήσω ούτε να τη μειώσω. Ηθελα να απαντήσω σε ένα τρόπο με τον οποίο οι άντρες μιλούν για τις κοπέλες, όπως και οι κοπέλες μιλούν για τους άντρες» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας μάλιστα πως ο ίδιος εισέπραξε κύμα συμπαράστασης μετά τις αντιδράσεις για το σχόλιό του.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024