
Επίθεση αγνώστων με βαριοπούλες και γκαζάκια σε τράπεζα στο Χαϊδάρι
Αφού έσπασαν τα τζάμια της τράπεζας με βαριοπούλες, εν συνεχεία πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του υποκαταστήματος
Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαϊδάρι εξαπέλυσε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ειδικότερα, αφού έσπασαν τα τζάμια της τράπεζας με βαριοπούλες, εν συνεχεία πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του υποκαταστήματος και μετά εξαφανίστηκαν.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τον υαλοπίνακα της τράπεζας και την οθόνη του ΑΤΜ, ενώ πέταξαν γκαζάκια στην είσοδο που εξερράγησαν και προξένησαν ζημιές.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο νεαρών από την περιοχή, για τους οποίους όμως δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην επίθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
- Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»

