
Επίθεση αγνώστων με βαριοπούλες και γκαζάκια σε τράπεζα στο Χαϊδάρι
Αφού έσπασαν τα τζάμια της τράπεζας με βαριοπούλες, εν συνεχεία πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του υποκαταστήματος
Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαϊδάρι εξαπέλυσε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ειδικότερα, αφού έσπασαν τα τζάμια της τράπεζας με βαριοπούλες, εν συνεχεία πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του υποκαταστήματος και μετά εξαφανίστηκαν.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τον υαλοπίνακα της τράπεζας και την οθόνη του ΑΤΜ, ενώ πέταξαν γκαζάκια στην είσοδο που εξερράγησαν και προξένησαν ζημιές.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο νεαρών από την περιοχή, για τους οποίους όμως δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην επίθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας


