Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάρκλεϊ και Ο’Νιλ ψηφίζουν Αντετοκούνμπο για MVP

Μπάρκλεϊ και Ο’Νιλ ψηφίζουν Αντετοκούνμπο για MVP

Οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ τάσσονται υπέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κούρσα της ανάδειξης του MVP στο NBA.

Οι υποψηφιότητες για τους καλύτερους της χρονιάς ανακοινώθηκαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς) και Πολ Τζορτζ (Θάντερ), διεκδικούν το βραβείο του MVP.

Δύο από τους καλύτερους φόργουορντ-σέντερ των 90ς και 00ς, οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ ωστόσο, αν και αποθεώνουν τον Τζέιμς Χάρντεν, θεωρούν ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος πρέπει να πάρει το βραβείο του MVP. Και δεν είναι άλλος από τον Greek Freak.

Ο «Round Mound of Rebound» και πάλαι ποτέ δόξα των Σίξερς, Σανς και Ρόκετς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα ψήφιζα τον Γιάννη και ο Χάρντεν θα ήταν δεύτερος σε κοντινή απόσταση. Κατά τη γνώμη μου ήταν ο κορυφαίος παίκτης όλη τη σεζόν. Όταν είσαι υποψήφιος MVP αλλά και για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, για μένα δεν τίθεται καν ερώτημα».

Για να συμφωνήσει ο Σακίλ που έχει πολλάκις εκφράσει τον θαυμασμό του, δίνοντας στον Γιάννη και το παρατσούκλι «Superman»: «Θα συμφωνήσω με τον Τσακ. Ο Χάρντεν δεν μαρκάρεται, αλλά ο Γιάννης έκανε καταπληκτική σεζόν και ήταν στην καλύτερη ομάδα. Αυτός ο τύπος είναι αποφασισμένος και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το βραβείο. Είναι σα να λέει στον κόσμο πως θα είναι δικό του τα επόμενα δέκα χρόνια»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024