
Τέλος από την Ομόνοια ο Αναστασίου
Απογοητευμένοι με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο είναι οι ιθύνοντες της Ομόνοιας σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.
Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με την Ομόνοια σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα το «24sports.com.cy» αναφέρει ότι οι άνθρωποι των Πράσινων έχουν αποφασίσει να λύσουν τη συνεργασία τους με τον 46χρονο προπονητή, παρότι η διάρκεια του συμβολαίου του είναι για έναν ακόμα χρόνο.
Το αυριανό (19/05) ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι το τελευταίο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας πριν επισημοποιηθεί το διαζύγιο.
Ο κυπριακός σύλλογος θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του με τον οποίο θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
