
Η ερυθρόλευκη γιορτή στη Νέα Υόρκη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των οπαδών του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη
Όπως κάθε χρόνο στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, έτσι και φέτος ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Νέας Υόρκης πραγματοποίησε την εκδήλωση του. Πολλοί οπαδοί της ομάδας του λιμανιού έδωσαν το παρών στην ερυθρόλευκη γιορτή και μάλιστα καλεσμένος ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Ο διεθνής άσος των πειραιωτών πήγε στη Νέα Υόρκη και τιμήθηκε από τους ομογενείς οπαδούς του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε τον χώρο στον οποίο έγινε η γιορτή.
Την εκδήλωση στο κέντρο Λατέρνα, οργάνωσε ο Τέντι Μενής και άλλα μέλη του συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη και η γιορτή των φιλάθλων της ομάδας στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ερυθρόλευκου συνδέσμου.
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι





