Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Mητσοτάκης για άδεια Κουφοντίνα : Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

Mητσοτάκης για άδεια Κουφοντίνα : Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

«Το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ενέργειες της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σχετικά με την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι ενέργειες της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου σχετικά με την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν.

»Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο