One Channel : Μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Κουφοντίνα
Περίπου 100-150 μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν από το Πεδίον του Άρεως και πέρασαν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ σε ένδειξη συμπαράστασης στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα να λάβει άδεια από τις φυλακές Βόλου.
Περίπου 100-150 μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν από το Πεδίον του Άρεως, πέρασαν έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία και κατευθύνθηκαν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του πολυσοβίτη της «17Ν» ο οποίος από εχθές νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου μετά την πολυήμεη απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει από τις 2 Μαϊου.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας