Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα: Έστειλε μήνυμα στον εαυτό του από το κινητό της άτυχης γυναίκας

Καλλιθέα: Έστειλε μήνυμα στον εαυτό του από το κινητό της άτυχης γυναίκας

Σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την πολύωρη ανάκριση του εν διαστάσει συζύγου της άτυχης 29χρονης από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα,.

Σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την πολύωρη ανάκριση του εν διαστάσει συζύγου της άτυχης 29χρονης από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα,.

Ήδη οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχουν στείλει διαβιβαστικό στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε το έγκλημα έστρεψαν τις έρευνες στο συγγενικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας και κυρίως στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το χρονικό

Η 29χρονη από την Γεωργία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.

Η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά και να βρίσκεται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 30χρονος

Ο 30χρονος Γεωργιανός το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2019, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στην Λ. Αλεξάνδρας και έκτοτε εξετάζονταν ενδελεχώς μέχρι που κατέστη ύποπτος για την δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας και μάλιστα μητέρας των δυο ανήλικων παιδιών του.

Οι αστυνομικοί στην αρχική κατάθεση του φερόμενου δράστη εντόπισαν αντιφάσεις, κυρίως στα άλλοθι που προσπάθησε να παρουσιάσει, όσον αφορά στο πού βρίσκονταν την περασμένη Παρασκευή.

Συγγενικό πρόσωπο του 30χρονου, κατέθεσε πως ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος πήρε το μεγαλύτερο από τα δυο παιδιά του την Δευτέρα το μεσημέρι από το σχολείο, διότι του το είχε ζητήσει με μήνυμα που του έστειλε στο κινητό του, η εν διαστάσει σύζυγός του, καθώς η ίδια είχε εργασιακές υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσε να κρατήσει το παιδί.

Ωστόσο οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το newsit, διαθέτουν στα χέρια τους στοιχεία που φέρεται ο ίδιος άνθρωπος, εν προκειμένω ο 30χρονος Γεωργιανός να έστειλε το μήνυμα από το κινητό τις ήδη νεκρής άτυχης γυναίκας στο δικό του κινητό, σε μια προσπάθεια να «χτίσει» το άλλοθι του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024