Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γκολομέεβ
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ εκτός από τη συμμετοχή του στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την επίδοσή του στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις», εξσφάλισε την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έγινε σήμερα (17/5) ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής που εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο δευτεραθλητής Ευρώπης πέτυχε χρόνο 21.83 στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο, κατά την 1η ημέρα του διεθνούς μίτινγκ “ Ακρόπολις” στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, και έπιασε το υψηλό όριο της FINA που είναι 22.01.
Η επίτευξη του ορίου ήταν βέβαια διαδικαστική υπόθεση για τον 26χρονο πρωταθλητή του Εθνικού, ο οποίος έχει ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ 21.44 από πέρυσι. Φυσικά, ο χρόνος του Γκολομέεβ αποτελεί όριο και για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο όμως το έχει πιάσει από πέρυσι.
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


























![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442