Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κληρώνει» στον ΠΑΟΚ για τους Βαρέλα, Σάκχοφ και Κάνιας

«Κληρώνει» στον ΠΑΟΚ για τους Βαρέλα, Σάκχοφ και Κάνιας

Μια τελευταία προσπάθεια έκαναν στον ΠΑΟΚ για να έρθουν πιο κοντά στα «θέλω» του Βαρέλα. Επιμένει ο Λουτσέσκου για Σάκχοφ και Κάνιας

Η χρονιά τελειώσει ονειρικά για τον ΠΑΟΚ καθώς μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ήρθε και αυτή του Κυπέλλου με τους Θεσσαλονίκης να κάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία του το νταμπλ.

Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για του Ασπρόμαυρους καθώς θα πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα που θα είναι καλύτερη φετινή για να μπορέσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα και να κάνουν το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Ράζβαν Λουστέσκου είχε ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν φέτος το μεγαλύτερο κουπί για να πετύχει η ομάδα το νταμπλ. Μιλάμε για τους Φερνάντο Βαρέλα Εβγέν Σάκχοφ και Χοσέ Κάνιας.

Η υπόθεση του δυναμικού αμυντικού τράβηξε αρκετό διάστημα και ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια τελευταία προσπάθεια μήπως και γεφυρωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές. Του προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ρίχνοντας το μπαλάκι στην πλευρά Βαρέλα. Αυτό που μένει είναι η τελική απόφαση που θα κληθεί να πάρει ο παίκτης μαζί με τον εκπρόσωπο του, αν δηλαδή θα αποδεχθούν την πρόταση ή θα προτιμήσουν τις προτάσεις που έχουν ήδη στα χέρια τους.

Οι περιπτώσεις τον Σάκχοφ και Κάνιας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ο Ουκρανός μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είχε δηλώσει πως θα πρέπει να βρει νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στον ΠΑΟΚ αν τα χρήματα που θα εισέπραττε ετησίως ήταν ικανοποιητικά.

Ο Σάκχοφ ζητάει μια γενναία αύξηση που φτάνει το 50%. Αν τελικώς βρεθεί η χρυσή τομή, αυτομάτως δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής και του Κάνιας στην ομάδα. Αν όμως ο Σάκχοφ απαντήσει αρνητικά τότε ο Ισπανός θα μπει στην ουσία των συζητήσεων. Ο Κάνιας δεν έχει τρέλες απαιτήσεις, παρότι υπάρχει στο μυαλό η σκέψη να γυρίσει στην πατρίδα του δεν θα έλεγε ποτέ «όχι» στον ΠΑΟΚ.

Αυτά τα τρία χρόνια που είναι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πετύχει πολλά από το να σηκώσει τρόπαια μέχρι και να πετύχει τα πρώτα του γκολ στην καριέρα του. Ο Κάνιας έχει ένα δέσιμο με την ομάδα και αυτό το γνωρίζουν στην Τούμπα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024