Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα εισιτήρια για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι της Δευτέρας (20/5, 19:00) με τον Ολυμπιακό

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται κανονικά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα η ΚΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα.

Μάλιστα σε περίπτωση που δεν γίνει το ματς η ΚΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να προσφέρουν το αντίτιμο για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Σε περίπτωση που δεν θέλουν, τα χρήματα θα τους επιστραφούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (17/5) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20/5, 19.00).

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα παρέχεται στους φιλάθλους μας η δυνατότητα παραχώρησης του αντιτίμου του εισιτηρίου προς ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο., κατόπιν δικής τους συναίνεσης κατά τη διαδικασία της αγοράς του. Σε περίπτωση μη συναίνεσης το αντίτιμο θα επιστραφεί.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας με τους κάτωθι τρόπους:

• Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

• Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

• Την Δευτέρα 20/5 10.00 με 18.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

• Την Δευτέρα 20/5 θα λειτουργούν από τις 16.00 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και θα διαθέτουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

• Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024