Παραδοχή Σλούκα : «Δεν αξίζαμε να περάσουμε…»
Με την εμφάνιση της ομάδας του τα είχε ο Έλληνας γκαρντ Κώστας Σλούκας ο οποίος τόνισε ότι η Εφές άξιζε την πρόκριση στον τελικό
Φανερά εκνευρισμένος από την δική του εμφάνιση και από την συνολική εικόνα της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Εφές ήταν ο Κώστας Σλούκας μετά τον χαμένο ημιτελικό στην Βιτόρια.
Ο γκαρντ της Φενέρ, πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση αλλά ήταν άστοχος με 8 πόντους και 3/11 σουτ μην μπορώντας να κάνει ένα από τα γνωστά μεστά παιχνίδια του. Ο Σλούκας μιλώντας στην κάμερα της Nova δεν έψαξε για δικαιολογίες και τόνισε ότι η ευθύνη είναι των παικτών για το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα είπε: «Δεν αξίζαμε να περάσουμε. Δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε με 20 πόντους. Φάγαμε 30π. και 25π. από δύο παίκτες. Από την αρχή δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν υπάρχει «γιατί όχι εμείς». Αυτοί άξιζαν και πέρασαν στον τελικό».
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»

