Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προσήχθη ο σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη
Προσήχθη, πριν από λίγο, στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, ο εν διαστάσει σύζυγος της δολοφονημένης Γεωργιανής, η οποία είχε βρεθεί πριν από δύο ημέρες στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει ενοχοποιητικές ενδείξεις και έχουν ενημερώσει τις εισαγγελικές Αρχές για το εάν τα στοιχεία αυτά είναι ικανά για να οδηγήσουν τον ύποπτο στη Δικαιοσύνη.
Πλέον αναμένουν την απόφαση του δικαστικού λειτουργού. Ο ίδιος πάντως είναι σκληρός και αρνητικός και μέχρι στιγμής αρνείται τα πάντα.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τρίτη εντοπίστηκε, αργά το βράδυ, νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Σκοπευτηρίου μια 29χρονη Γεωργιανή. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η θεία της μόλις μπήκε στο διαμέρισμα, το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έφερε ίχνη παραβίασης.
Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε εκχυμώσεις στον λαιμό της. Αναμένεται το πόρισμά του για να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας