Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανό των φίλων του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς της Μανωλιουδάκη

Πανό των φίλων του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς της Μανωλιουδάκη

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας της μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού με τους οπαδούς να την αποχαιρετούν όπως της αρμόζει

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη έκλεισε απόψε (16/5) την τεράστια καριέρα της με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μέλος των ερυθρόλευκων από το 2007, η 33χρονη πλέον εμβληματική αρχηγός πανηγύρισε ένα ακόμα πρωτάθλημα με τον σύλλογο που υπηρέτησε πιστά για πάνω από μια δεκαετία, μετά την επικράτηση των κοριτσιών του Παυλίδη επί του ΝΟ Βουλιαγμένης με 7-5.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά της στον σύλλογο, φρόντισε να την αποχαιρετήσει όπως της πρέπει. Στις κερκίδες του Παπαστράτειου, ανέβηκε ένα πανό που έγραφε «Φιλιώ σε ευχαριστούμε για όλα. Το Παπαστράτειο τρελοκομείο».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα, που είχε τα κορίτσια του Ολυμπιακού πανάξιες πρωταθλήτριες, ο κόσμος φώναζε ρυθμικά σύνθημα για την ομάδα και τη μεγάλη αρχηγό λέγοντας: «Ομάδα μία, Ολυμπιακός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, πάντα αρχηγός…»

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη μετά το ματς ανέφερε στις τελευταίες δηλώσεις της ως αθλήτρια:

«Ευχαριστώ τα κορίτσια για τη νίκη σήμερα. Ιδανικό φινάλε για κάθε αθλητή. Είμαι περήφανη που έχω αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και έχω κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Αυτές οι στιγμές είναι που μένουν. Γι’ αυτό το παιχνίδι είχα πιο πολύ άγχος απ’ ότι όταν παίζαμε τελικό Ευρωλίγκας. Δε με χωρούσε το σπίτι.

Θα καταφέρω για κάποιο διάστημα να μείνω εκτός πισίνας όχι όμως για πάντα. Η πισίνα όταν είναι γεμάτη είναι χαρά για κάθε αθλητή. Σίγουρα αυτό που μου μένει είναι το ευρωπαϊκό του 2015. Δεν ξέρω αν θα μείνω στο πόλο. Είναι ένας χώρος που τον αγαπώ αλλά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024