Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ. Η τοπική αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο πατέρα με την κατηγορία ότι υπέβαλε στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού το 7χρονο κοριτσάκι του, επειδή «του αντιμιλούσε».

Σύμφωνα με την New York Post, ο 27χρονος Μάθιου Φάρραρ συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του, και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του, βασανίζοντάς το απάνθρωπα.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο Φάρραρ είχε προηγουμένως χτυπήσει βίαια το κορίτσι με μία ζώνη. Στη συνέχεια, έσυρε την 7χρονη στο μπάνιο ενώ εκείνη ούρλιαζε.

Αφού άρπαξε μια πετσέτα και την έβρεξε, ο 27χρονος κάλυψε με αυτή το πρόσωπο του παιδιού, κλείνοντάς του το στόμα με το ένα χέρι. Με το άλλο, άρπαξε μια μεγάλη μπουκάλα νερό και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο του κοριτσιού. Η δικαιολογία του για αυτή τη συμπεριφορά ήταν «ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και του αντιμιλούσε».

Μόλις τελείωσε ο βασανισμός, η κοπέλα του Φάρραρ που ήταν μάρτυρας της κακοποίησης άρπαξε το κορίτσι και κατέφυγαν μαζί σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, απ’ όπου κάλεσαν την Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην αστυνομία. Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.

Γράψτε το σχόλιό σας