Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο: Υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό την 7χρονη κόρη του επειδή του αντιμιλούσε

Αδιανόητο: Υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό την 7χρονη κόρη του επειδή του αντιμιλούσε

Σύμφωνα με την New York Post, ο 27χρονος Μάθιου Φάρραρ συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του, και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του, βασανίζοντάς το απάνθρωπα

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ. Η τοπική αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο πατέρα με την κατηγορία ότι υπέβαλε στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού το 7χρονο κοριτσάκι του, επειδή «του αντιμιλούσε».

Σύμφωνα με την New York Post, ο 27χρονος Μάθιου Φάρραρ συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του, και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του, βασανίζοντάς το απάνθρωπα.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο Φάρραρ είχε προηγουμένως χτυπήσει βίαια το κορίτσι με μία ζώνη. Στη συνέχεια, έσυρε την 7χρονη στο μπάνιο ενώ εκείνη ούρλιαζε.

Αφού άρπαξε μια πετσέτα και την έβρεξε, ο 27χρονος κάλυψε με αυτή το πρόσωπο του παιδιού, κλείνοντάς του το στόμα με το ένα χέρι. Με το άλλο, άρπαξε μια μεγάλη μπουκάλα νερό και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο του κοριτσιού. Η δικαιολογία του για αυτή τη συμπεριφορά ήταν «ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και του αντιμιλούσε».

Μόλις τελείωσε ο βασανισμός, η κοπέλα του Φάρραρ που ήταν μάρτυρας της κακοποίησης άρπαξε το κορίτσι και κατέφυγαν μαζί σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, απ’ όπου κάλεσαν την Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην αστυνομία. Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024