Ο κ. Βασιλειάδης μπορεί να προβαίνει σε όποιες διαπιστώσεις θέλει. Όταν δεν τις συνοδεύει με ονόματα και διευθύνσεις, παραχωρώντας αυτό το... προνόμιο μόνο στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, το μόνο που καταφέρνει είναι να βρίσκεται εκτεθειμένος για μονομέρεια στον κόσμο του Ολυμπιακού.
«Πετάω πέτρες στον γιαλό κι αυτές γυρίζουν πίσω» λέει σε ένα παλιό τραγούδι του ο Σωκράτης Μάλαμας. Υποθέτω, αν δεν το έχει σιγοτραγουδήσει, θα το έχει πάρει το αυτί του κ. Βασιλειάδη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.