ΕΣΑΚΕ: Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση οι ομάδες
Συμφωνία για την διεκδίκηση τηλεοπτικού συμβολαίου βάσει κεντρικής διαχείρισης ήρθαν οι 13 ομάδες (πλην Ολυμπιακού που αποχώρησε) στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.
Ταύτιση απόψεων ως προς το θέμα της κεντρικής διαχείρισης υπήρξε από τις ομάδες της Basket League. Οι 13 ομάδες συμφώνησαν και εξουσιοδότησαν την επιτροπή για να τρέξει το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, με τις ψήφους να είναι 13-0 αφού νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την συνεδρίαση ο Ολυμπιακός.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την πρόταση την είχαν ρίξει στο τραπέζι οι Ερυθρόλευκοι στο προηγούμενο ΔΣ.
Πέρα τούτου, αυτό το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ για την επόμενη σεζόν με την COSMOTE TV και είναι άγνωστο, αυτήν την στιγμή, πώς θα βρεθεί φόρμουλα για να μπουν από τώρα στην κεντρική διαχείριση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.