Ο Δικέφαλος έχει ανέβει level, με τον διαλυμένο Παναθηναϊκό και την πελάτισσα ΑΕΚ να μη μπορούν να τον φτάσουν. Πλέον, μόνο οι μάχες με τον Ολυμπιακό από του χρόνου θα έχουν ενδιαφέρον μέχρι να τον τελειώσει και αυτόν
Η εποχή ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Τα δύο Κύπελλα, και το κλεμμένο πρωτάθλημα το 2017-18 ήταν προάγγελος για το τι θα συνέβαινε φέτος. Ο Δικέφαλος χτυπούσε καμπανάκι πως έρχεται για να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του και το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο.
Ο Ιβάν Σαββίδης επένδυσε εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν έκαναν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές του τίτλου. Έφτιαξε ομάδα που θα μπορούσε να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού και χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα έφερε όλες τις κούπες στον Βορρά.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.