Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Υπάρχουν άνθρωποι στην ΕΛ.ΑΣ που θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία

Γεροβασίλη: Υπάρχουν άνθρωποι στην ΕΛ.ΑΣ που θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία

Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος ότι δεν αφήνουμε την ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν άνθρωποι στην αστυνομία που για να πλήξουν την πολιτική ηγεσία χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν υπάρχει άβατο στην πλατεία των Εξαρχείων» ανέφερε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη στην Ολομέλεια της Βουλής σημειώνοντας ότι «όταν θέλει η ΕΛ.ΑΣ μπορεί να το κάνει την δουλειά της και μένει να το αποδείξει».

Η απάντηση της υπουργού ήρθε μετά από καταγγελία του Ανδρέα Λοβέρδου που ανέφερε «Την προηγούμενη Τετάρτη, 200 μέτρα από την οδό Πατησίων έγινε τρομακτικό ατύχημα με μεθυσμένους οδηγούς. Ο γνωστός μου πήρε την τροχαία και του είπε ότι δεν έχει εντολή να μπαίνει στα Εξάρχεια».

«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος ότι δεν αφήνουμε την ΕΛ.ΑΣ και την Τροχαία να κάνουν την δουλειά τους και ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να απαντήσω και να διαψεύσω» είπε η κ. Γεροβασίλη για να συνεχίσει: «Η πολιτική ηγεσία, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε απόλυτη συνεργασία για την υποβοήθηση στην επιχειρησιακή λειτουργία της αστυνομίας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν έχει απαγορεύσει ποτέ στην αστυνομία να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση και αυτό αποδεικνύεται».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για άτομα εντός της ΕΛ.ΑΣ τα οποία, όπως είπε, θέλουν να  πλήξουν την πολιτική ηγεσία.  «Υπάρχουν άνθρωποι στην αστυνομία που για  δικούς τους λόγους ,προφανώς  θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα. Αυτό το λένε και κάποιοι που θέλουν να κρύψουν την ανικανότητα τους. Αυτοί εκστομίζουν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ αυτό το επιχείρημα πρέπει να σκεφτούν ότι πρώτα πλήττονται οι ίδιοι».

Αναφορικά με το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για αυτό που μου είπατε. Να δούμε αν κάποιος άλλος – όχι πάντως εγώ – είπε σε αξιωματικό της τροχαίας να μην κάνει την δουλειά του».

Η κ. Γεροβασίλη αναφερόμενη στο θέμα των Εξαρχείων είπε ότι  «μόλις χθες είχαμε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων».  «Δεν υπάρχει άβατο ούτε στην πλατεία Εξαρχείων. Όταν θέλει η ΕΛ.ΑΣ μπορεί να το κάνει την δουλειά της και μένει να το αποδείξει» πρόσθεσε.  Και συνέχισε: «Αυτή είναι η απάντησή μου προς εσάς για να τη στείλω και σε άλλους πολλούς συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στην δουλειά τους 20 χρόνια. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους συνδικαλιστές. Αλλά αυτοί που έχουν 30 μέρες άδεια το μήνα δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για την επιχειρησιακή δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024