
Εμμανουηλίδης: «Μακάρι να σε είχα εδώ…»
Το μήνυμα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη προς τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στην ζωή, ανήμερα της γιορτής της μητέρας
Για τους περισσότερους η γιορτή της μητέρας είναι μια ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους στον σημαντικότερο άνθρωπο που έχει ο καθένας μας στον κόσμο, την μάνα μας. Αν και αυτό θα πρέπει να γίνεται καθημερινά και όχι μία φορά το χρόνο.
Για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη όμως η μέρα αυτή είναι λίγο διαφορετική καθώς η μητέρα του εδώ και λίγα χρόνια δεν βρίσκεται στην ζωή. Έτσι ο άσσος του Παναθηναϊκού, με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, στο instagram, τίμησε τη γιορτή της μητέρας.
«Μακάρι να σε είχα εδώ να σου ‘λεγα χρόνια πολλά. Το πιο όμορφο πράγμα που κρατάω στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
- Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρετά την σπουδαία Μαίρη Λίντα – Πού θα γίνει η κηδεία της
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
- Το HIIT είναι το must fitness πρόγραμμα των διακοπών
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι

