
Κιμ Καρντάσιαν: Πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ περί δικαιοσύνης
Το ντοκιμαντέρ με προσωρινό τίτλο "Kim Kardashian: The Justice Project" (Κιμ Καρτάσιαν: Το Σχέδιο Δικαιοσύνης) έρχεται μετά την αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας νωρίτερα φέτος ότι ξεκίνησε σπουδές νομικής.
Η Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει σε αμερικανικό ντοκιμαντέρ για τη μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.
Το ντοκιμαντέρ με προσωρινό τίτλο «Kim Kardashian: The Justice Project» (Κιμ Καρτάσιαν: Το Σχέδιο Δικαιοσύνης) έρχεται μετά την αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας νωρίτερα φέτος ότι ξεκίνησε σπουδές νομικής.
Αφού μίλησε για το πάθος της για το θέμα σε συνέντευξη στην αμερικανική Vogue, η Κιμ Καρντάσιαν εξέδωσε αργότερα μια δήλωση λέγοντας ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει ένα όνειρο» και εργάζεται μέρα και νύχτα για να το επιτύχει, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Το Oxygen Media, αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ που είναι γνωστό για τα προγράμματα με αληθινά εγκλήματα, αναφέρει ότι η νέα του εκπομπή θα καταγράψει τις προσπάθειες της Κιμ Καρντάσιαν να αποφυλακίσει κρατούμενους που πιστεύει ότι καταδικάστηκαν άδικα.
Στο ιστότοπό του, το τηλεοπτικό δίκτυο αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ θα δώσει «μια αποκλειστική, ματιά στην αποστολή της να αντιμετωπίσει ένα από τα πιο αντικρουόμενα θέματα της Αμερικής».
Αφού μίλησε για τις σπουδές της νωρίτερα φέτος, εισέπραξε πολλές αρνητικές κριτικές online από ανθρώπους που διακωμώδησαν την απόφασή της.
Συγκεκριμένα η ίδια σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε:
«Έχω δει κάποια σχόλια από ανθρώπους που λένε ότι είναι τα προνόμιά μου ή τα χρήματά μου που με έφεραν εδώ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ένα άτομο είπε πραγματικά ότι πρέπει «να μείνω στη λωρίδα μου» (stay in my lane). Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να περιορίζει την επιδίωξη των ονείρων τους και την επίτευξη νέων στόχων. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας λωρίδες όπως και εγώ».
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»



