Ο Γκρίνγουντ πήρε το ρεκόρ του Μακέντα
Ο Φεντερίκο Μακέντα έχασε το ρεκόρ που κατείχε ως ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αφού πλέον αυτό ανήκει στον Γκρίνγουντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Κάρντιφ, στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε ένα παιχνίδι όμως το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού καιν οι δύο ομάδες έχουν κλειδώσει τις θέσεις του στο πρωτάθλημα.
Έτσι λοιπόν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές και να φέρει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές νεαρότερης ηλικίας. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Μέισον Γκρίνγουντ.
Ο πιτσιρικάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» και έτσι έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο, παίρνοντας το ρεκόρ από έναν γνώριμο μας.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φεντερικό Μακέντα, τον οποίο είχε εμπιστευτεί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε ηλικία 17 ετών και 253 ημερών το 2009, μέχρι σήμερα όμως.
Ο Γκρίνγουντ πήρε το ρεκόρ του Ιταλού πατώντας για πρώτη φορά χορτάρι σε ηλικία 17 ετών και 223 ημερών, γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442