«Αγκαλιά» με την κούπα ο Άγιαξ, πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό!

O Αγιαξ επικράτησε με 4-1 της Ουτρέχτης στο Αμστερνταμ μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και αγκάλιασε τον τίτλο

O Αγιαξ επικράτησε με 4-1 της Ουτρέχτης στο Αμστερνταμ και ουσιαστικά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, αγκάλιασε τον τίτλο! Κι αυτό καθώς ο «Αίαντας» έφτασε στους 83 βαθμούς, με την «αντίζηλο» Αϊντχόφεν να παραμένει στους 80 μετά τη «σφαλιάρα» με 1-0 στην έδρα της Αλκμααρ.

Για να χάσει πλέον το πρωτάθλημα ο Αγιαξ θα πρέπει να γίνει… θαύμα ή ο ίδιος να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα η PSV την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να καλύηψει διαφορά 14 τερμάτων για να «κλέψει» τον τίτλο στην ισοβαθμία.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άμστερνταμ πήρε το πρωτάθλημα και η PSV τερματίζει δεύτερη. Διότι έχουν διαφορά τριών βαθμών (σ.σ: 83 με 80), αλλά και +14 στα γκολ για τον Άγιαξ. Ουσιαστικά η υπόθεση του τίτλου κρίθηκε.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε «λουκούμι» για τον Ολυμπιακό ο οποίος θα συμπεριληφθεί πλέον στους δυνατούς όσον αφορά την κλήρωση της 18ης Ιουνίου (2ος προκριματικός Europa League)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Μαρκ Μαζάουερ περιγράφει την εβδομάδα που συγκλόνισε το Κολούμπια - «Άλλο αντισημιτισμός άλλο κριτική στο Ισραήλ»

Ο ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ, εβραϊκής καταγωγής, γράφει για το πώς έζησε ο ίδιος ως καθηγητής τα γεγονότα στο Κολούμπια και απορρίπτει τις κατηγορίες περί αντισημιτισμού που προσάπτονται στους φοιτητές

Σύνταξη ΙΝ

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και Εθνικού Αστεροσκοπείου

Σκοπός η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για την λόγους πολιτικής προστασίας του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Χρήστος Ράπτης
Χρήστος Ράπτης

Μετά το γραφένιο, το φανταχτερό «χρυσένιο»

Φύλλα χρυσού με πάχος ενός ατόμου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καταλύτες για σημαντικές εφαρμογές της χημικής βιομηχανίας.

Βαγγέλης Πρατικάκης
Βαγγέλης Πρατικάκης
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007