
Πέθανε ο δημοσιογράφος Αργύρης Κουσούρης
Ο δημοσιογράφος υπηρέτησε επί 40 χρόνια τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, καθώς εργάστηκε μπρος και πίσω από τις κάμερες από τα τέλη της δεκαετίας του 60.
Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών, ο Αργύρης Κουσούρης.
Ο δημοσιογράφος υπηρέτησε επί 40 χρόνια τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, καθώς εργάστηκε μπρος και πίσω από τις κάμερες από τα τέλη της δεκαετίας του 60.
Σπουδαγμένος στην Γερμανία και πολύγλωσσος μιλούσε τέσσερις γλώσσες, πολυτάλαντος, ζωγράφος με έργα και εκθέσεις, μουσικός και συλλέκτης εγχόρδων οργάνων. Δίδαξε ορθοφωνία, μορφοφωνολογία και ορθό λόγο στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση της ΕΡΤ άλλα και στην ΕΣΗΕΑ σε ειδικά σεμινάρια που οργάνωνε η Ένωση Συντακτών.
Η κηδεία του Αργύρη Κουσούρη θα γίνει από το Πρώτο Νεκροταφείο την Τρίτη στις 12.30.
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;
