
Επίθεση στην Κουμουνδούρου: Ο γιος του Βούτση ανάμεσα στους προσαχθέντες
Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στους άνδρες των ΜΑΤ που φυλάσσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στους άνδρες των ΜΑΤ που φυλάσσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Ανάμεσα στους επτά προσαχθέντες ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.
Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Μπουμπουλίνας εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στο υπουργείο Πολιτισμού ενώ λίγη η ώρα αργότερα ομάδα νεαρών επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Κουμουνδούρου.
Οι αστυνομικοί σε αυτή την περίπτωση απάντησαν με χρήση χημικών και μετά από λίγη ώρα οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς τα στενά του Ψυρρή.
Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν για την προσαγωγή του γιου του Νίκου Βούτση ότι «δεν είχε καμά σχέση με τον χώρο και τον χρόνο των επεισοδίων γι’ αυτό και δεν υπήρξε καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος».
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)

