Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στους τελικούς της Volley League
Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους τελικούς της Volley League.
Αναλυτικά:
«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός όπως μέχρι τη Δευτέρα 13.05.2019 και ώρα 15:30 μ.μ. παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη στις 03.05.2019 (1ος Τελικός ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ) στο Κ. Γ. Ρέντη «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ».
Το Τ.Α.Α. Π.Α.ΟΚ., μέχρι τη Δευτέρα 13.05.2019 και ώρα 15:00’ μ.μ. παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη στις 06.05.2019 (2oς Τελικός ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ) στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσ/νίκης».
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές


