Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του, να είναι στις εξέδρες και να παρακολουθούν από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων.
Συγκεκριμένα, μαζί με τον προπονητή της γαλανόλευκης στα επίσημα βρίσκονται οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος. Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ είναι επίσης οι πρώην ποδοσφαιριστές Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας και Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Ο 66χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του βλέπουν από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο Δικεφάλου και «τσεκάρουν» τους Έλληνες παίκτες των δύο ομάδων, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Βαλένθια έκανε ματσάρα μέχρι το 35′, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -14, ωστόσο οι Ισπανοί νίκησαν με 91-87, μείωσαν σε 2-1 και έμειναν ζωντανοί στη σειρά.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,