Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και ο προπονητής Γιώργος Δώνης δεν θα έχουν στη διάθεσή τους το μπάτζετ που θα ήθελαν για μεταγραφές. Η επιθυμία τους, όμως, δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλουν να έχει ο Παναθηναϊκός της νέας χρονιάς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες οι παίκτες της Βαλένθια αγωνίστηκαν από 5':25'' έως 12':25'' προκειμένου να μείνουν όσο πιο «φρέσκοι» γίνεται στον «τελικό» με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Champions League διεκδικώντας τη συμμετοχή της στη League Phase. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (25-26/8)
Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά με τη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1). Πότε είναι προγραμματισμένη να γίνει η φιέστα του τίτλου για την Ένωση.