Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργαστήρια Λαϊκής και Βυζαντινής μουσικής στη Σύρο

Εργαστήρια Λαϊκής και Βυζαντινής μουσικής στη Σύρο

Τα εργαστήρια χωρίζονται σε έξι διαφορετικές κατηγορίες: Μπουζούκι, Οργανογνωσία, Κιθάρα, Ακορντεόν, Πιάνο και Βυζαντινή μουσική. Απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και μουσικού επιπέδου

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Εν Χορδαίς & Οργάνοις» (Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή), σας προσκαλεί στην όμορφη Σύρο, όπου διοργανώνει καλοκαιρινά εργαστήρια Λαϊκής και Βυζαντινής μουσικής με θέμα: «Το Ρεμπέτικο και η Βυζαντινή μουσική στη Χώρα του Μάρκου», από την Πέμπτη 27 έως και το  Σάββατο 29 Ιουνίου 2019.

Τα εργαστήρια χωρίζονται σε έξι διαφορετικές κατηγορίες: Μπουζούκι, Οργανογνωσία, Κιθάρα, Ακορντεόν, Πιάνο και Βυζαντινή μουσική. Απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και μουσικού επιπέδου.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε ζητήματα τεχνικής, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας μουσικών συνόλων, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την τεχνοτροπία του οργάνου τους καθώς και με το ρόλο του στην ορχήστρα. Στόχος είναι να δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα για την περαιτέρω προσωπική ενασχόληση του κάθε συμμετέχοντα, με το όργανο που έχει επιλέξει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του σωματείου.

Οι χώροι διεξαγωγής των εργαστηρίων παραχωρούνται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024