Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα έρθει (για ακόμη μία φορά) να κάνει συνέντευξη στην στήλη «Της γιαγιάς» όπως ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Φαίη Σκορδά αρχικά διατηρώντας την ψυχραιμία της, ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες περί του θέματος πριν εκφέρει άποψη για το συμβάν.

«Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα.», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης.

Στο άκουσμα αυτών η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη και δήλωσε on air πως μετά από αυτή την συμπεριφορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα έρθει τελικά καθόλου στην εκπομπή της, αλλά ακόμη κι αν έρθει, η συνέντευξη δεν θα παιχτεί ποτέ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ. Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται.»

Γράψτε το σχόλιό σας