Η κρουαζιέρα στις γαλάζιες ελληνικές θάλασσες του πρωθυπουργού με το yacht της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, μας κάνει να ονειρευόμαστε ανάλογα ταξίδια. Αποδράσεις κοντινές και μακρινές, τις οποίες όμως δεν μπορούν να απολαύσουν οι κοινοί θνητοί.

Τα mega yachts και τα ιστιοφόρα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις κρουαζιέρες τους στο Αιγαίο και το Ιόνιο. Οι λαμπερές διαδρομές πάνω στα κρυστάλλινα νερά των πολυτελών σκαφών, με προορισμό τα νησιά μας, είναι ήδη εδώ, παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες. Το “Radiant” του Εμίρη του Ντουμπάι ήταν από τα πρώτα τα οποία «κατηφόρισαν» στα νησιά μας με πρώτη στάση τη Μύκονο, ενώ κάποια άλλα mega yachts Ρώσων μεγιστάνων, αγκυροβόλησαν στη Σύμη.

 

Ένα πολύ κομψό σκάφος το οποίο βρέθηκε επίσης στα ελληνικά νησιά, είναι το “Quite Essential” των ναυπηγείων Heesen, το οποίο μετέφερε ιταλούς τουρίστες στα Δωδεκάνησα… Αναμένεται σύντομα στις ελληνικές θάλασσες το motor yacht  “Spectre” το οποίο σχεδίασε ο διάσημος Giorgio Cassetta. Εκπληκτικές οι καμπίνες, οι δύο vip σουίτες, το beach club και το spa…