Τα εξεταστικά κέντρα ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων που θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου για τα επαγγελματικά λύκεια και στις 7 για τα γενικά λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Τα εξεταστικά κέντρα ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων που θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου για τα επαγγελματικά λύκεια και στις 7 για τα γενικά λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Ειδικότερα, ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στα οποία θα διαγωνιστούν χιλιάδες υποψήφιοι.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).