
Τελικός Κυπέλλου : 3.000 αστυνομικοί για 1.040 καλεσμένους
Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού περίπου 3.000 αστυνομικοί θα κληθούν να φρουρούν το ΟΑΚΑ και τους 1.040 καλεσμένους
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5), ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού όπως έγινε γνωστό τους συνολικά 1.040 καλεσμένους που θα παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ θα φυλάνε 3.000 αστυνομικοί!
Δηλαδή για κάθε θεατή του παιχνιδιού θα αντιστοιχούν τρεις αστυνομικοί, αποδεικνύοντας έτσι πόσο δρακόντεια θα είναι τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΠΟ με σκοπό να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί ομαλά ο τελικός.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως θα έρθουν και διμοιρίες από την επαρχία προκειμένου να βοηθήσουν το έργο των δυνάμεων του Λεκανοπεδίου. Και όλα αυτά, με τις δύο ΠΑΕ να έχουν εξασφαλίσει για τον τελικό μόλις 240 προσκλήσεις (από 120 η κάθε μία).
- Τροχαίο με τραυματίες στην Πανεπιστημίου: Συγκρούστηκε λεωφορείο με τρόλεϊ
- Το Predator και οι υποκλοπές «πρωταγωνιστούν» στην Έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
- Δήμος Κερατσινίου–Δραπετσώνας: Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- 15η Συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Μαρόκου και Γαλλίας
- Καμία… κουβέντα με Παναθηναϊκό η Ρεάλ για τον Καμπάτσο – «Μένει στη Μαδρίτη»




