Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΣΑΚΕ : Ομάδα εργασίας και νέα συνεδρίαση την Τετάρτη (15/5)

ΕΣΑΚΕ : Ομάδα εργασίας και νέα συνεδρίαση την Τετάρτη (15/5)

Νέα σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη όπως αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ (9/5). Στο μεταξύ θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα δουλέψει πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ

Το σημερινό (9/5) ΔΣ του ΕΣΑΚΕ δεν θα είναι το τελευταίο για το ελληνικό μπάσκετ. Κι αυτό καθώς παρά την πεντάωρη διάρκειά του, δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις ούτε για το φετινό πρωτάθλημα ούτε και για τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου του Συνδέσμου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (10/5) θα συσταθεί μια ομάδα εργασίας, με σκοπό να δουλέψει πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ. Δηλαδή τη διαιτησία τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ό,τι άλλο «πληγώνει» το ελληνικό μπάσκετ.

Στη συνέχεια οι προτάσεις που θα προκύψουν και που θα προέρχονται από όλες τις ομάδες, θα τεθούν προς συζήτηση και ψήφιση στο νέο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5).

Να σημειώσουμε ότι η νέα Γενική Συνέλευση θα αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες των 14 ΚΑΕ. Όλα αυτά την ώρα που η ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ θα πάει αναγκαστικά πίσω χρονικά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024