Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πουλόπουλου στην «Φωλιά των Κου Κου», αυτές είναι οι πέντε χώρες φαβορί που διαγωνίζονται στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαΐου και φαίνεται πώς ήδη κρατούν στο χέρι.. το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Στην Πέμπτη θέση βρίσκεται η Τσεχία με το «Friend of a Friend», στην τέταρτη θέση η Αυστραλία με το «Zero Gravity», στην τρίτη θέση η Ισλανδία με τους Hatari με το «Hatrið mun sigra», στη δεύτερη θέση η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» και -φυσικά- στην πρώτη θέση η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ειδικός για τα θέματα της Eurovision ρεπόρτερ, δεν γίνεται να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εκπλήξεων, γεγονός που δεν πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα, αφού οι συμμετοχές που θα προκριθούν είναι δέκα στο σύνολο.

Πρόβες, πρόβες και πάλι πρόβες

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα αποσπάσματα από τις πρόβες των δύο μεγαλύτερων φαβορί για φέτος στην Γιουροβίζιον.

Η ελληνική συμμετοχή με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» συνθέτουν το σκηνικό της επιτυχίας, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Η Κύπρος όμως δεν μένει καθόλου πίσω και ακολουθεί πιστά τον δρόμο που χάραξε η Ελένη Φουρέιρα. Φέτος με την εκρηκτική Τάμτα και το «Replay».

Γράψτε το σχόλιο σας