Κατεχόμενα: Παραιτήθηκε ο Οζερσάι – Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση του ψευδοκράτους
Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στα κατεχόμενα.
Με 55 ψήφους υπέρ και τέσσερις κατά, το πολιτικό γραφείο του Κόμματος του Λαού του Κουντρέτ Οζερσάι, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη «συγκυβέρνηση» στο ψευδοκράτος.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία 3,5 ωρών του πολιτικού γραφείου, ο Κουντρέτ Οζερσάι ανακοίνωσε την απόφαση και δήλωσε ότι το αν θα μείνουν στην «αντιπολίτευση» ή αν θα προχωρήσουν σε συνομιλίες για τη δημιουργία άλλης «κυβέρνησης» θα το αποφασίσει το ανώτατο κομματικό όργανο του Κόμματους του Λαού.
Στους λόγους αποχώρησής του από την «κυβέρνηση» συμπεριέλαβε την έλλειψη εμπιστοσύνης με αφορμή την εκμίσθωση «κρατικής γης» από το «υπουργείο δημοσιονομικών», ενώ τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων «βουλευτικών εκλογών».
- Η Λίλι Κόλινς ανακοίνωσε από τη Μύκονο ότι ο 6ος κύκλος του Emily in Paris θα είναι και ο τελευταίος
- BHMAGAZINO: Αποκλειστική συνέντευξη του Εντγκάρδο Οσόριο, ιδρυτή του παγκόσμιου fashion brand Aquazurra
- Η εξομολόγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο
- Πορτογαλία: Συνελήφθη η μητέρα που εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της σε δάσος
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί αναβάλλεται επειδή δεν βρέθηκε φλέβα, άλλη στη Φλόριντα έγινε κανονικά
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου, επανεξετάζεται η αποφυλάκιση του
- Για δέκατη φορά σε Final Four ο Κώστας Παπανικολάου
- Βουλή: Αποφεύγει την εξεταστική η κυβέρνηση επικαλούμενη «εθνική άμυνα και εξωτερική πολιτική» – Σε εξέλιξη η συζήτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442