Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξυπνάδα του Άρνολντ και το ball boy που έγινε αφανής ήρωας

Η εξυπνάδα του Άρνολντ και το ball boy που έγινε αφανής ήρωας

Το γκολ του Ντιβόκ Οριγκί, που έστειλε τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champins League, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό προερχόμενο από την οξυδέρκεια του Αλεξάντερ - Άρνολντ, αλλά και τη συνδρομή ενός ball boy!

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με το 4-0 επί των Καταλανών πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση.

Το γκολ που έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στην Μαδρίτη σημείωσε ο Ντιβόκ Οριγκί στο 79′ έπειτα από μία ασυνήθιστη εκτέλεση κόρνερ του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ.
Χρειάστηκε όμως προηγουμένως και η συνδρομή ενός Ball boy, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Γκρέιαμ Σούνες (που κατέκτησε ως ποδοσφαιριστής τρία Κύπελλα Ευρώπης με τους Κόκκινους και εν συνεχεία τους καθοδήγησε και ως προπονητής).

Όπως εξήγησε ο θρύλος της ομάδας, το παιδί συνέβαλε στον αιφνιδιασμό της άμυνας των Μπλαουγκράνα, καθώς αφενός φρόντισε να στηθεί άμεσα νέα μπάλα στο σημείο του κόρνερ αφετέρου ζήτησε εκείνη που βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την Οριγκί.

Την ίδια ώρα ο Αλεξάντερ – Άρνολντ προσποιήθηκε ότι θα αφήσει τον Σακίρι που ερχόταν προς το μέρος του να εκτελέσει το κόρνερ, όμως με ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης ανέλαβε το χτύπημα και συνέλαβε κοιμώμενη την άμυνα της Μπαρτσελόνα.

Κατάφερε να δει την κίνηση που έκανε ο Οριγκί και να του περάσει την μπάλα στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, με τον 24χρονο διεθνή Βέλγο να την στέλνει στα δίχτυα.
Σε ό,τι αφορά το ball boy χρήζει μάλιστα επισήμανσης ότι ο Σούνες παρότρυνε τους ανθρώπους της Λιβερπουλ να το επιβραβεύσουν με δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League.

Δείτε το γκολ του Ορίγκι μετά την πάσα του Άρνολντ:

https://twitter.com/TVDMolen/status/1125863181300260864

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024