Ο Στεφανος Τσιτσιπάς με συμπαίκτη τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ νίκησαν τους Τσετσινάτο / Φούτσοβιτς με 2-0 σετ και πέρασαν στον δεύτερο γύρο στο ταμπλό του διπλού.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στο Mutua Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας με συμπαίκτη τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ νίκησαν τους Μάρκο Τσετσινάτο / Μάρτον Φούτσοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και πέρασαν στον δεύτερο γύρο στο ταμπλό του διπλού.
Το ελληνικοολανδικό δίδυμο κυριάρχησε στο κορτ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης που πραγματοποιείται στην ισπανική πρωτεύουσα.
Ο Στέφανος ενώθηκε ξανά με τον Ολλανδό, με τον οποίο είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό του Miami Open και έδειξαν με το… καλημέρα ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.
Στο τουρνουά που έγινε στην Αμερική οι δύο τενίστες ήταν εξαιρετικοί και συμφώνησαν να συνεργαστούν και στα υπόλοιπα Masters 1000 της φετινής σεζόν. Ο Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του έκαναν το πρώτο βήμα και πλέον περιμένουν να μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος αγωνίζεται και στο μονό, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους